LegendUmut
Banlanmış Üye
ekran görüntüsü atarsan yardımcı olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bakalım kodlar Cottonmouth Gitti burası bana kaldı Bu Enter içinTarayıcıdaki git buttonun enter tuşuna almak itiyorum geri buttonun da backspace e
if getasynckeystate(13) then webbrowser1.navigate(toolstriptextbox1.text)
timer'daki kodu şununla değiştirirmsn
Kod:if getasynckeystate(13) then webbrowser1.navigate(toolstriptextbox1.text)
----------
yalnız bu kod form aktif değilkende çalışır.yani kullanıcı başka bir yerde entere basıncada işler. bunun yerine textboxun keypress eventine yaparsan daha iyi olur.
if e.keychar=chr(13) then webbrowser1.navigate(toolstriptextbox1.text)
C++ la ilgili ders oldugunu sanmıyorum bi aralar bende araştırmıstım.yer yanlışsa özür dilerim. pc de visual studio 2010 pro yüklü. visual basic in yanında visual c++ ve c# la da ilgilenmek istiyorum. visual c# ile ilgili az çok int te derslre var ama visual c++ ile ilgili dersleri bulamaıdm. yardımcı olursanız sevinirim
C++ la ilgili ders oldugunu sanmıyorum bi aralar bende araştırmıstım.
Dim reader As OleDbDataReader
Dim conn As New OleDbConnection
conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OleDb.4.0;Data Source = conime.mdb"
conn.Open()
Dim comm As New OleDbCommand
comm.Connection = conn
comm.CommandText = "SELECT * FROM veri1 WHERE kullaniciadi=’" + TextBox1.Text + "’ AND sifre=’" + TextBox2.Text + "’"
reader = comm.ExecuteReader
If reader.Read = True Then
MsgBox("Giriş Başarılı.")
Form2.Show()
Me.Hide()
conn.Close()
Else
MsgBox("Giriş Bilgilerinizi Kontrol Ediniz.")
TextBox1.Focus()
End If
access le veritabanı login işlemi yapıcam ama conn.open() hata verdi: Tanınmayan veritabanı biçimi 'C:\Users\ßiL@L\Documents\Visual Studio 2010\Projects\B Kütüphane Takip Programı\B Kütüphane Takip Programı\bin\Debug\conime.mdb'.
yardımlarınızı bekliyorum. bu arada visual c++ ders arayışım devam ediyo. yardım bekliyorum