• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

[VSRO] Maxigame Database V1 Hazır! (ALTERNATİF EKLENDİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hello i get this error can i get some help plz

20130315164043.png

Edx Loader to run.

Denendi sorunsuz calısıyor eline sağlık Seymen :)

arkadaşlar bana vsro fileslarının data klasörü hariç lazım bi türlü bulamadım biriniz upload edebilirmi :)

Abi Cilent Bütün Linkleri Kırık bu databasenin Cilent Ver'i kaç ? ve bide varsa link :D

Uploadad.net harici butun lınkler kırık oda cok yavas ınıyor lutfen tekrar upluoad yapın!!

arkadaşlar birisi upload edebilirmi bu linklerden 2 si ölmüş diğerlerindende inmiyor

S.a KAra kardesim eline saglıkta bu db nin client linkleri yokmu baska bunlar bozu _

nasıl indircez biz bu full cilenti premium üyelik istiyo ne kadar boş işler yapıyosun senin kadar boş paylaşımlarda bulunan yok, yada öyle demeyimde sobasız eve kömür veriyosun nasıl incek bu premium hesabımız yok bişeyimiz yok çakal

----------

kırık linki kaldırsan premium link yüklüyorsun banlayın şu eziği

Geri