Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önceki sayfada Kaya'nın yazdığı listedeki her animeyi seyrettin mi !?
neredeyse hepsini izledim izlemediğim 3-5 tane vardır
evet 8 tane çıktı onlarada öncedende bakmıştım hoşuma gitmemişti hala gitmiyor
Tamam o zaman olmuşsun sen gel seni manga ile tanıştıriyim !? =))
olmuşmuyum 13 yaşında başladım anime olayına onun için izlenecek anime arıyorum manga fazla takip etmiyorum mangasını takip ettiğim 2-3 tane vardır zevkime hitap etmiyor manga.Neden anime ? çünkü oradaki duygu sesler beni kalbimden vuruyor ha illaki biticek anime sonra mecbur manga
Bende aynı sebepten dolayı manga okuyorum. O duygu o sesler hiçumduğum gibi olmuyor, ben kafamda daha iyilerine kendime göre harmanlayıp oluşturuyorum. Tabi herkezin zevkleri farklı ama başlamak istersen manga haberim olsun. =))
Böyle konuşuyorum ama bakma bana bende deli gibi sabah akşam seri bitirmiyorum. Çoğu kişinin bilmediği çok sağlam bir kaç seri biliyorum o kadar =))
Yok be manga animenin yerini tutmuyor
Neyse... Peki...
Bende anime seyrettim, seyretmeyede devam edicem hatta (AnoHana Movie mesela dört gözle bekliyorum, Oreimo 2.sezon aynı şekilde) ama manganın yerini hiçbir zaman tutamıyacaklar.
İzleyipte hayran kaldığım animeler var tabiki ama hiç biri yeni bir seri değil. Death Note, Code Geass, FMA geçiyorum, her ne kadar çoğu kişi kabul etmesede ne şuanda devam eden seriler nede yeni yapımlar bunların yerini alamaz. Gerek kurgu gerek konu tek kelimeyle muhteşemler. Bu aynı Yüzüklerin Efendisi serisine benziyor, ondan sonra daha iyi teknolojilerle, daha çok paralarla çekilen filmlerin çoğundan daha kaliteli bir yapım.
Bunların yanında Ano Hana, Toradora, K-ON!, Soul Eater gibi türlerinin en iyi örnekleri animelerde var izlediğim. Kaldıki saydıklarımın hepsinin devam etmesini isterdim... Ama genelleme yapmam gerek ve sonuç;
Manga > Anime =))
kaan şu notebook gelse bi başlayacağım mangaya tek pc olunca evde sıkıntı oluyor bazen o yüzden rahat bir şekilde başlamak istiyorum daha öncede dediğim gibi yakında başlayacağımTamam senide manga konusunda tartışmayağım kişiler listesine, Kaya'nın yanına ekliyorum =))
Neyse bulucam kafa dengi biri bende inşallah... =((
kaan şu notebook gelse bi başlayacağım mangaya tek pc olunca evde sıkıntı oluyor bazen o yüzden rahat bir şekilde başlamak istiyorum daha öncede dediğim gibi yakında başlayacağım
başlayacağım dedim işte :cf:
TTnet'de internet hızımı yükselticekti benim -.-
başlayacağım dedim işte :cf:
4 haftadır notebook'u bekliyorum kaan ve yanlış hatırlamıyorsam sana 2hafta önce başlayacağım demiştim :spn:
Keşke vaktim olsa, geri dönüp kaç mesaj atmışsın böyle bakardım :nse:
hala anlamış değilim buradan nasıl sağ çıktı bu akainu.
en sevdiğim vuruşlardan biridir
4 haftadır notebook'u bekliyorum kaan ve yanlış hatırlamıyorsam sana 2hafta önce başlayacağım demiştim :spn:
Sen kaşındın, haftasonu bakıyorum geçmiş 25 sayfa mesaja :rbk:
geçen hafta "içinde" gelmesini bekliyordum notebook'un halada beklemekdeyim.22-Şubat-2013 22:28
detayları öğrenmek iyidir haftaya başlayacağım şuan pek mümkün değil
22-Şubat-2013 22:28
geçen hafta gelmesini bekliyordum notebook'un halada beklemekdeyim.
itiraf ? sana zahmet olmasın diye buldum ve dediğim gibi yaklaşık 2hafta önce söylemişim
Hafta sonu 24 sayfa incelicem dedim nasıl itiraflar başladı. Neden terliyorsun kaya !? Kaya telaş yapma tamam sakin ol... Soğuk su içme işe yaramaz, boğazına zarar :ent