CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Yorum budur dostum ^^
edit: Liseliler anlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Animeci değilsin öyleyim sanıyorsun + bu topicde senden önce ben vardım + bu konuda warezdeyken de sen yoktun ben vardım + hala animeciyim diyorsun ben kendime animeci demediğim halde bana anime sormaya geldiğin zamanları bilirim = gidebilirsinBen hep animeciyim diye gezdim animeciyimde.Animeci olmayıp anime konusuna girmek anime tartışmak ayrı mallık ben hep söyledim hep söylerim internet ortamında tabiri caiz "ta*sak" takılan biriyim aman şu yoruma bunu atıp kapak yapayım demem çünkü nette tanıştığım kimseye güveniyorum güvenmemde hala söylüyorum ben bir animeciyim.Ha 5 bölümlük animeyi izleyipde bunu izledim demem çoğu güncel animeyi takip ediyorum sen anime kelimesini öğrendin zamandan beri (tahminim) ben anime izliyorum hellsing olsun naruto olsun one piece olsun o yüzden terket burayı
Animeci değilsin öyleyim sanıyorsun + bu topicde senden önce ben vardım + bu konuda warezdeyken de sen yoktun ben vardım + hala animeciyim diyorsun ben kendime animeci demediğim halde bana anime sormaya geldiğin zamanları bilirim = gidebilirsin
He tamam görüşürüz mü ? bi git ya, az yalanmadın msnde seni başımdan savasıya neler çektim bir ben bilirimSana anime sorduğum zamanlar ? Sormuşssam şöyledir.
Tavsiye ettiğin enteresan bir anime varmı izlenecek anime kalmadı ?
yok ben 3 anime izledim şuana kadar
ha tamam görüşürüz
bu topic kaç yılında açılmış bakıyorum...... 2013 ocak iyi iyi benden önce olman yetiyor ee 5-6 ay kolaymı.Bende animeciyim diyorum sana sen hala değilsin diyorsun sen benim animeye ne zaman başladığımı bilmeden nasıl böyle yorum yapıyorsun merak ediyorum ^^
He tamam görüşürüz mü ? bi git ya, az yalanmadın msnde seni başımdan savasıya neler çektim bir ben bilirim
Öyle değildi pek de hadi öyle oluversin bakalım Tamam animecisin kralsın bir şey daha söyleyeyim 5-6 saat izliyorsan eğer o 5-6 saati pek aşma bence hatta biraz düşür çünkü ilerde ben animeciyim diye alacağın bir diploman olmayacak bir alanda uzmanlaşmaya bak.
ulan bu çocuk benim hakkımda neler konuşuyor acaba diye merak etmedim değil bu posttan sonra.O portakalları siz piyasaya çıkmadan ilk yoklayan biziz zaten kasma fazla Bu arada gerçek anime hakkında hiç bilgin yok gidip one piece-hellsing bilmem ne izlemişsin artisliğin bini bir para bir git ya Yani bu kadar boşluğa bu kadar artislik yapan böylesine boş bir adam daha görmedim ilksin yani
bu konu ilk olarak wareze geçen yıl nisan-mayıs ayında geldi ısrarlarımız sonucu wareze açıldı sırf o yüzden vip olmuştum o sıralar ben anime bölümünü göreyim diye off topice muhabbet konusu açılmadan önce defalarca warezdeki muhabbet konumuz temizlendi toplam 2-3k mesaj vardı.Sana anime sorduğum zamanlar ? Sormuşssam şöyledir.
Tavsiye ettiğin enteresan bir anime varmı izlenecek anime kalmadı ?
yok ben 3 anime izledim şuana kadar
ha tamam görüşürüz
bu topic kaç yılında açılmış bakıyorum...... 2013 ocak iyi iyi benden önce olman yetiyor ee 5-6 ay kolaymı.Bende animeciyim diyorum sana sen hala değilsin diyorsun sen benim animeye ne zaman başladığımı bilmeden nasıl böyle yorum yapıyorsun merak ediyorum ^^
ulan bu çocuk benim hakkımda neler konuşuyor acaba diye merak etmedim değil bu posttan sonra.
bu konu ilk olarak wareze geçen yıl nisan-mayıs ayında geldi ısrarlarımız sonucu wareze açıldı sırf o yüzden vip olmuştum o sıralar ben anime bölümünü göreyim diye off topice muhabbet konusu açılmadan önce defalarca warezdeki muhabbet konumuz temizlendi toplam 2-3k mesaj vardı.
2005 diyorsun bıraktım tekrar başladım diyorsun şöylede diyebilirim 2005de başlamana rağmen anime konusunda hala benden tecrübesizsinben 2005 diyorum sen geçen yıl diyorsun
manga bana göre değil diyorum :nse:Öfff ne sidik yarıştırıyorsunuz şöyle ya kaya olum başla lan su seriye, ellerim ağrıyor tekrar tekrar aynı cevabı yazmaktan....
2005 diyorsun bıraktım tekrar başladım diyorsun şöylede diyebilirim 2005de başlamana rağmen anime konusunda hala benden tecrübesizsin
Senin hakkındaki düşüncelerimi merak ediyorsan geldiğinde skype'dan yaz tek tek söyleyeyim
ulan bu çocuk benim hakkımda neler konuşuyor acaba diye merak etmedim değil bu posttan sonra.
manga bana göre değil diyorum :nse:
onları mecburlukdan okuyorum ayrıca saydığın mangalar güncel olarak türkçeye çevrilmiyor onlar gibi :nse:
Lan sucuk, bleach ve naruto okumuyor musun !? Al sana onlardan kat kat zevkli ve guzel mangalar. Girls of the wilds, assassination clasroom garanti veriyorum okurke yarilicaksin. Pandora Hearts ilrrlet garanti veriyorum bagimlisi olucaksin. Lan manga okumuyorum ne ben bile anime sevmedigim halde bas yapitlari izledim, mutamadiyende yeni anime izlerim.
fairy tail 330 öngörü diyin bana :cf:
ölümlerinin üzerinden kısa süre geçmiş kişileri diriltebiliyordu yahiko öldüğünde deliye dönüp gedo mazo'yu çağırdı ortalığı bir birine kattı rinnegan'ın gücünün farkında değildi henüz. fark ettiğinde ise yahiko'yu pain olarak hayata döndürdü pain'in bedeninin yahiko'ya ait olduğunu konan söylemişti hatırlarsanNaruto hakkında kafama takılan bi soru var. Madem Nagato ölüleri diriltebiliyordu neden Yahikoyu diriltmedi? Bu onun için çok da zor bir şey olmasa gerek. Nedense animede ve mangada pek üstünde durulmadı bu konunun