Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm izlemedim bakabilirim bi ara zaten kisaymis
--------------------------------
Bu arada aranizda Monigatari serisini izlemis olan var mi?
Evet Bakemonogatariyi kastettim Abi o vampir cok tatli ama loli diyince sen butun sevgim kacti o kiza karsi olan sayende :/
sana ne desem boş kaan haberin olsun diye söyleyim bleach final savaşı için 5haftalık bi ara verdi ayrıca unutma her insanın kişisel zevkleri farkılıdır sen sevdin diye başkalarıda onu sevmek zorunda değil.Naruto ve bleach biticegi gun icin inan sabirsizlaniyorum... sonunda insanlar gozlerini acicak, onlardan kat kat guzel seriler oldugunu anliyicak...
Naruto ve bleach biticegi gun icin inan sabirsizlaniyorum... sonunda insanlar gozlerini acicak, onlardan kat kat guzel seriler oldugunu anliyicak...
sana ne desem boş kaan haberin olsun diye söyleyim bleach final savaşı için 5haftalık bi ara verdi ayrıca unutma her insanın kişisel zevkleri farkılıdır sen sevdin diye başkalarıda onu sevmek zorunda değil.
Evet, aynen öyle, sevmek zorunda değil. Ama bazı şeylerde nesneldir. Benim bahsettiğimde bu nesnellik, hak etmedikleri birer popüleriteye sahipler.
1) Amv lerin nerdeyse hepsini izledim High Voltage haric. öm den yaz yoksa catlarim meraktan
2) Abi bu konularda nesnellik olmaz ya. Ama soyle bi gercek var, evet biraz abarti populeriteye sahipler fakat 3u de cok orjinal seriler bence bu yuzden normal bu abarti.
Air Gear, Soul Eater, Pandora bu saydıgın üçü kadar orjinal, ama bu üçünün gölgesinde. Neyse tamam azınlık olarak daha fazla zorlamıyıcam nasıl olsa gerçekleri kabul ettiremem size. AMV birazdan bulup atarım, aslında amv özgü değil, hanekawa ile savaştığı bölümü biliyor musun !? Orda bir sahne
Evet hatirliyorum o sahneyi hani golgeden cikip takla atip hanekawayi yerlerde surekledigi İtiraf ediyorum icimin yaglari eridi Hanekawadan nefret ediyorum
Haklısın Kaan, sırf herkes izlediği için Bleach'i izlemiyorum, One Piece desen o ızdırabı 20 bölüm çekebildim sadece, Naruto desen fillden geçilmiyor. Daha güzel animeler daha kısa sürüyor. Bu konuda seninle hemfikirim.Air Gear, Soul Eater, Pandora bu saydıgın üçü kadar orjinal, ama bu üçünün gölgesinde. Neyse tamam azınlık olarak daha fazla zorlamıyıcam nasıl olsa gerçekleri kabul ettiremem size. AMV birazdan bulup atarım, aslında amv özgü değil, hanekawa ile savaştığı bölümü biliyor musun !? Orda bir sahne
Evet, aynen öyle, sevmek zorunda değil. Ama bazı şeylerde nesneldir. Benim bahsettiğimde bu nesnellik, hak etmedikleri birer popüleriteye sahipler.
senin burada yaptığın gerçekleri kabul ettirmek değil sana göre güzel olan bir serinin başkaları tarafından o kadar sevilmemesi ve senin bunu kendine yedirememen.Air Gear, Soul Eater, Pandora bu saydıgın üçü kadar orjinal, ama bu üçünün gölgesinde. Neyse tamam azınlık olarak daha fazla zorlamıyıcam nasıl olsa gerçekleri kabul ettiremem size. AMV birazdan bulup atarım, aslında amv özgü değil, hanekawa ile savaştığı bölümü biliyor musun !? Orda bir sahne
dün kahraman abiyle kapışırken dedim değil mi ısrarla bana bulaşmayın diye böyle geri çekilirsin sende neyse hxh 2011 izlemeye gidiyorum ben kısa sürdü bu kapışmaTamam gençler sorun yok, takılın siz zorlamıyıcam artık dedim.
Yumul zaten 3 kişiyiz surda takip eden
rum
dün kahraman abiyle kapışırken dedim değil mi ısrarla bana bulaşmayın diye böyle geri çekilirsin sende neyse hxh 2011 izlemeye gidiyorum ben kısa sürdü bu kapışma
sen böyle diyerek kendini tatmin etmeye ve kaçmaya devam et.rum
Seni rakip olarak bile görmüyorum ki neden üsteliyip boşa zaman harciyim senle