Hala doğru düzgün, adam akıllı, sağlam bir bilgi verilmedi devler hakkında. Veya duvarın içindeki titanlar ile ilgili. Hala evlerindeki yere bile gitmedi Erenler, kaldıki tüm duvarlar geçildi neredeyse. Baş karakterin, sürekli power up yapmadığı, biraz daha basık bir manga okumamıştım uzun zamandır.
Irvin topladı titanları geldi, yavrum benim tek tek yediricek onlara bizim bertholdları. Açmazsan açtırırız hesabı .d
Ciddi anlamda düşününce, manga'da tek bir umut bile yok insanlık için. En küçük bir umut parçası bile göremedim şu ana kadar, paso geri çekiliyorlar paso düzinelerce adam kaybediyorlar. Anlamadım nasıl düzelicek gidişat.
O kıllı, maymunumsu titan ne, gerçekten anlam veremedim. Kim var acaba içinde, konuşabilen tek titan o şuanda. Hatta eğer yanlış okumadıysam şuanda en içteki kalenin oralarda olması lazım onun. Aştı herşeyi tek tek.
Eren'e gelince, ne zaman adam gibi bir güç göstericek acaba !?
Bu arada unuttum değinmeyi ama connie'nin köyünde, evinde yatan titan %100 annesiydi. Kendide çok benziyor demişti zaten, "evine hoşgeldin" dediğinde içim bir hoş oldu gerçekten... Bir şekilde insanlar titana dönüşüyor ama nedeni ve nasıl olduğu anlatılmıyor. Bir tek somut olarak Eren'in dönüşümü var elimizde.