Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ano Hana, Another, Black Rock ShooterNarutoda da günceli yakaladım arkadaş bana bi anime söyleyecek yokmu ya böyle sağlam olsun bitmiş olursa daha iyi olur D-grayman nasıl acep
Klasik bi bleach var Death not ve naruto tavsiyelerimin başında geliyo ^^ One piece hiç katmıyorum o dereceNe kadar teşekkür etsem azdır ama buradan Kaya101'e teşekkürlerimi gönderiyorum.
Senin önerinle dün Guilty Crown'u izlemeye başlamıştım. Yaklaşık 5 dakika öncede bitirmiş bulunuyorum. Her ne kadar anime dünyasında yeni olsamda inanılmaz bir animeydi. İzlerken yerimden fırladığım, güldüğüm, hüzünlendiğim kısacası bana her türlü duyguyu yaşatan (yeri geldi sövdüm) bir animeydi. Karakterlerin karizması, çizimler ve hikaye hepsi harikuladeydi. İzlemeyen varsa hiç vakit kaybetmeden izlemeli. Hellsing'ten sonra güzel bir başlangıç oldu benim için.
Başka bilim-kurgu animesi önerin varsa hiç durma hemen söyle, anında izlemeye başlayacağım.
Klasik bi bleach var Death not ve naruto tavsiyelerimin başında geliyo ^^ One piece hiç katmıyorum o derece
Yarın Death Note'a başlamayı düşünüyorum ancak Naruto, One Piece gibi animeler bölüm olarak çok ilerdeler. Açıkcası böyle olduğu içinde yetişeceğimi sanmıyorum ve hiç başlamamanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım?
Ayrıca Full Metal Alchemist'e başlamayıda düşünüyorum. Bu anime hakkında ne düşünüyorsun?
Sword art online da bi dene bence seversin gerçi 2 sezon yayınlandı ama sarabilir seni beni baya sarmıştıFMA da çok güzel animedir fakat naruto ve onepiece hakkındaki görüşlerine katılmıyorum eğer zamanın bolsa zaten anime kendine kitliyo seni sende peşinden gidiyon çok çabuk bitiyo ben 1.5 haftada naruto günceli yakaladım filleri geçerek tabi ^^
Code Geass R1-R2 var 2 sezon ancak bilim kurgu bakımından Guilty Crown kadar zengin degil yinede çok iyidir tavsiye ederim.Ne kadar teşekkür etsem azdır ama buradan Kaya101'e teşekkürlerimi gönderiyorum.
Senin önerinle dün Guilty Crown'u izlemeye başlamıştım. Yaklaşık 5 dakika öncede bitirmiş bulunuyorum. Her ne kadar anime dünyasında yeni olsamda inanılmaz bir animeydi. İzlerken yerimden fırladığım, güldüğüm, hüzünlendiğim kısacası bana her türlü duyguyu yaşatan (yeri geldi sövdüm) bir animeydi. Karakterlerin karizması, çizimler ve hikaye hepsi harikuladeydi. İzlemeyen varsa hiç vakit kaybetmeden izlemeli. Hellsing'ten sonra güzel bir başlangıç oldu benim için.
Başka bilim-kurgu animesi önerin varsa hiç durma hemen söyle, anında izlemeye başlayacağım.
Death Note ve FMA adı çıkmış zaten pek bir şey dememe gerek yok onlarda çok iyidir.Yarın Death Note'a başlamayı düşünüyorum ancak Naruto, One Piece gibi animeler bölüm olarak çok ilerdeler. Açıkcası böyle olduğu içinde yetişeceğimi sanmıyorum ve hiç başlamamanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım?
Ayrıca Full Metal Alchemist'e başlamayıda düşünüyorum. Bu anime hakkında ne düşünüyorsun?
Hayırrrrr abi kandırıldık!!!!!!!!! Çabuk git mangacow'un kendi sitesinden oku noblesseyi!!!! Son sayfasını koymamışlar diğer sitelereeeeeee :thr:
Aynen öyle tabiri caizse İÇİNDEN GEÇİCEK!!!Oyyyyyyyşşşşşşş
Franky deliricek, parçalıyıcak urokai'yi. Belki sonraki bölüm flashback içinde flashback görürüz de o kolyenin sırrına ereriz !!!
Beyler naruto shippudenin 328 . bölümü mangada kaça denk geliyor artık manga okumak istiyorumda
569 dan sonrası okuyayım o zaman çok sağol