İsimlerle aram hiç iyi değilRagus 9th elder degil mi !? Mujaka-nim'in yanina gitmisti hani arc sonunda. !?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsimlerle aram hiç iyi değilRagus 9th elder degil mi !? Mujaka-nim'in yanina gitmisti hani arc sonunda. !?
İsimlerle aram hiç iyi değil![]()
Ama şu mumya gibi herif varya onun ismi degil mi Ragus? Normalde Union'da farklı bi eleman var hatırlıyorum ama o bundan da yaşlı degil mi? Kafam gitti gece gece
![]()
Görünüşleri baya farklı değil mi ya? Ben o yüzden farklı biridir diye düşündüm. Ayrıca bu adam sanki bütün planın arkasındaki kişiymiş gibi duruyor. Ama Union'da gösterdikleri herif sadece ayak işlerine bakan biri gibi geldi bana?Uniondaki adamin adini soylemediler zaten bildigim kadariyla. Sadece 9.elder dediler. Ben bu diye dusunmustum. !?
Ragus 9th elder degil mi !? Mujaka-nim'in yanina gitmisti hani arc sonunda. !?
Ben çıktım aradan sen kendi kendine başladınHayir. Ragus son bolumde cikan adam.
Aynen gayet güzel ilerliyor şu an aslında, savaş baya ilginç olucak bence. Bakalım Frankenstein eskiden ne kadar güçlüymüşFRANKY öl de ölelim, kopeen olalim FRANKY !!!!
Spoiler butonu yok sanirim tapatalk. Biraz kotu olucak ana alir bir mod mesaji spoiler icine gorunce.
Cikardi sonunda bizin franky "cilgin sevgili" sini. !! Ragar da hemen damladi olaya kacirmamak icinAma gene tadi damakta birakiyor uyuz oluyorum kendine bagliyor gittikce. Bir sonraki bolumde de silahlar varken kapiscaklar, kupeyi sona dogru gostericek kesin Urokai. Daha 3 bolum garantisi var bu savasin.
Neyse sikayet yok, her hafta cikiyor ya masallah laf etmiyorum
klasiktir anime önerisi isteyen herkese guilty crown öneririmMerhaba arkadaşlar,
Boş boş takıldığım şu günlerde kendime yeni bir uğraş edinmek istiyorum. Uzun süredirde anime olayına merak sarmış durumdayım. Anime izlemeye başlamayı düşünüyorum. Daha önce Hellsing'i izlemiştim. Sizlerden önerim Anime izlemeye başlamak için neler bilmem gerekir? Önereceğiniz anime var mı? One Piece ve ya Naruto gibi yıllardır yayınlanan ve yetişmemin imkansız olduğu animeler önermeyin. Hellsing tarzında fazlaca fantastik ögeler içeren ama insan karakterlerinde ön planda olduğu bir anime olabilir mesela. Teşekkürler şimdiden.
Düzenleme: Death Note'u izlemeye başlamıştım. O yüzden Death Note'u da önermeyin.![]()
klasiktir anime önerisi isteyen herkese guilty crown öneririm![]()
Heh, teşekkürler öncelikle.
Hemen Google'a yazdım ve biraz bakındım. Ekşi sözlükte yer alan yorumları okudum ve beğenilmediğini gördüm.
Anime hakkında bilgi verebilir misin? Konusu, kaçıncı bölümde gibi gibi...
Dragon Ball Serisine başla derim. Tüm animelerin atasıdır. Bölüm sayısı uzun ancak onun sayesinde daha sonra izleyeceğin animelerde önceden fikir sahibi olursun. Mesela Naruto'da ki bir çok şey Dragon Ball'den alıntı. :ent Ancak Kishi nomıssizi bu alıntıları çok iyi kullanıyor.![]()
konuyu direk kopyala yapıstır yapıyorum.Heh, teşekkürler öncelikle.
Hemen Google'a yazdım ve biraz bakındım. Ekşi sözlükte yer alan yorumları okudum ve beğenilmediğini gördüm.
Anime hakkında bilgi verebilir misin? Konusu, kaçıncı bölümde gibi gibi...
Aslında istediğim şey şimdiden başlayıp uzun yaz günlerimi o animeye ayırmak ve son bölüme yetişerek, güncel olarak takip etmek istiyorum. Yani şuan devam eden bir anime istiyorum. Ancak Dragon Ball'u izleyeceğim bakalım beğenebilecek miyim? Teşekkürler.
Aynen gayet güzel ilerliyor şu an aslında, savaş baya ilginç olucak bence. Bakalım Frankenstein eskiden ne kadar güçlüymüş![]()
Aynen efsaneydi ya292 Noblesse, nedense su seri güncellendikçe bir mutlu oluyorum. Sabah güneşini görmekle bir neredeyse
Gözünü verdi yala eline urokai'ninAdam kasıntı yapmıyor hiç, alttan alıyor. Ama su sondaki gülüşden belli bir sonraki bölümde su küpe olayı aydınlanıcak. Büyük ihtimalle franky, silahı tarafından ele geçirilicek gene !!!