CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
Bence forum kaldirmaz muhabbetin devamini paylaşma![]()
![]()
Aynen öyle
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence forum kaldirmaz muhabbetin devamini paylaşma![]()
![]()
kaşınıyon yine bak atarım resmiAynen öyle![]()
kaşınıyon yine bak atarım resmi![]()
Ümit abiliyse yolla hiç geri durma![]()
yanlıs anlıyor ? seni dost olarak gördüğüm içinmi ? madem öyle tamam.Sen ne satıcı adamsın bir coco bir kaya tarafındasın
Kaya defol çık git hayatımdan insanlar senin yüzünden beni yanlıs anlıyor![]()
Ümit abiliyse yolla hiç geri durma![]()
2 Yeni Anime'ye başladım.Birisi Another diğeri ise Shingaki No Kyojin.
Another : Güzel bir animeydi ama bazı şeyler eksikti.Bunu hissedebiliyordum.Ama konusu ve ilerleyişi iyiydi ne kadar kısa sürsede.
Shingaki No Kyojin : Bazıları avatar için fazla çocuksu demiş.Ben pek katılmıyorum.Sadece biraz farklı düşünülmüş anime ama yinede güzel.Bu arada yeni bölümleri pazar günleri çıkıyormuş doğrumu ?
Evet pazar sabahlari ingilizce altyazilisi cikiyor
TR Sub versiyonu da 1-2 günde düşer heralde ?
bu puretime hakan mı ? shingeki no kyojin için çocuksu demedim izleyicileri seriyi çok abartıyor ve geneli çocuk dedim tr sub pazar günü akşam 5-6 gibi düşüyor genelde nete.2 Yeni Anime'ye başladım.Birisi Another diğeri ise Shingaki No Kyojin.
Another : Güzel bir animeydi ama bazı şeyler eksikti.Bunu hissedebiliyordum.Ama konusu ve ilerleyişi iyiydi ne kadar kısa sürsede.
Shingaki No Kyojin : Bazıları avatar için fazla çocuksu demiş.Ben pek katılmıyorum.Sadece biraz farklı düşünülmüş anime ama yinede güzel.Bu arada yeni bölümleri pazar günleri çıkıyormuş doğrumu ?
bu puretime hakan mı ? shingeki no kyojin için çocuksu demedim izleyicileri seriyi çok abartıyor ve geneli çocuk dedim tr sub pazar günü akşam 5-6 gibi düşüyor genelde nete.
bu puretime hakan mı ? shingeki no kyojin için çocuksu demedim izleyicileri seriyi çok abartıyor ve geneli çocuk dedim tr sub pazar günü akşam 5-6 gibi düşüyor genelde nete.
Türkçe olsun,altyazı olmasın çünkü sarmayabilirTürkçe mi ingilizce mi?