AraNeL
Aileden
Kaan durum vahim demek :agla Ben devreye girdikten sonra kaya sadece nokta atışı yapıyor baksana
Hem sana anime onerdi hem bana laf soktu sanirim...
I'm not even mad, its impressive !!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaan durum vahim demek :agla Ben devreye girdikten sonra kaya sadece nokta atışı yapıyor baksana
Hem sana anime onerdi hem bana laf soktu sanirim...
I'm not even mad, its impressive !!![]()
Çok yüklenme kaan kardeşime :ent
Kaan durum vahim demek :agla Ben devreye girdikten sonra kaya sadece nokta atışı yapıyor baksanaYerinde olmayı hiç mi hiç istemezdim seni zavallıcık kaancık
![]()
Haklısın ayarında bırakmazsan tat vermiyo bu kaancık bi yerden sonra. Neyse kaan 1 gün mola sana iyi bak kendine iyi davran bana lazımsın
Çok yüklenme kaan kardeşime :ent
Haklısın ayarında bırakmazsan tat vermiyo bu kaancık bi yerden sonra. Neyse kaan 1 gün mola sana iyi bak kendine iyi davran bana lazımsın![]()
Mystogan101 - Battlelog / Battlefield 3
çok hile var ya sıkıldım ben o yüzden premium hesap duruyo öleKaç saattir oynuyordum sıktı hacı yarın atarız![]()
Ekleyeyim de
![]()
çok hile var ya sıkıldım ben o yüzden premium hesap duruyo öle
Fark etmezKaç saattir oynuyordum sıktı hacı yarın atarız![]()
Ekleyeyim de
![]()
Abarttığı kadar hile yokHilesi var mı lan![]()
yoksa beni vuranlar hep hile miydi lan vay anasını avradını sayın seyirciler
![]()
![]()
Fark etmez
----------
Abarttığı kadar hile yok![]()
Her şey hile değilBir noobun hayalleriyle oynadı![]()
![]()
Her şey hile değil
![]()
Böyle adamlar varken hile demek doğru olmaz herkese
TurboViperEyes TV - YouTube
Eski skorlarım yok la 1 yıl kadar oynamadım unuttum oyunuBir ara şanslı denk gelmiş adam sonra her yere onu yapıştırıyor![]()
Özellikle çekmiş saklamış ya
![]()
Eski skorlarım yok la 1 yıl kadar oynamadım unuttum oyunu65-10 gibi skorlarım çoktu
![]()
Oyunda pusmak çok bir işe yaramıyorKesin pusuyordun sen![]()
![]()
Oyunda pusmak çok bir işe yaramıyor![]()
Spawn recon kur havadan parasutle arkasına atla oldur adamı onuda mı ben soylimNoshahr canalsda öküz gibi mermili taramalı silah alip tripod kurup pusanlar oyunun ağzına çok iyi ediyor valla![]()
Spawn recon kur havadan parasutle arkasına atla oldur adamı onuda mı ben soylim![]()
Merak etme çok farklı değilizAbi server cs serveri değil ki doğdum yerde ölüyorum zaten, hareket edene kadar kafama kurşunu yiyorum![]()
Merak etme çok farklı değiliz![]()