Hayallerin güzelmişGörürüz nasılız Skype gelip bana taktik vermeni isticem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayallerin güzelmişGörürüz nasılız Skype gelip bana taktik vermeni isticem
Hayallerin güzelmiş
oto hs map hack mermileri adama yönlendiren aim düzeltici hepsi var la siz ayakta uyuyonuz oto hs yi kapatıyosun mermileri adama yönlendireni açıyosun mesela karşılaştın sıkıyosun adama senin her attıgın vurdugu için direkt ölüyoBir noobun hayalleriyle oynadı
oto hs map hack mermileri adama yönlendiren aim düzeltici hepsi var la siz ayakta uyuyonuz oto hs yi kapatıyosun mermileri adama yönlendireni açıyosun mesela karşılaştın sıkıyosun adama senin her attıgın vurdugu için direkt ölüyo
hiç sarmaz onlar beni be bakmadım bile o yüzdenTakip etmeye baslayan var mi soyledigim seriyi !?
Niye sarmasin lan, romantik komedi ve slice of life. Toradoradan farki kat be kat daha iyi olmasi...hiç sarmaz onlar beni be bakmadım bile o yüzden
Toradora da izlemedim desem?
Niye sarmasin lan, romantik komedi ve slice of life. Toradoradan farki kat be kat daha iyi olmasi...
Coook sey kaciriyorsun... Hadi toradorayi salla sonunu sevmedim onun zaten de buna baslaman lazim. Biraz siyril aksion-kan-vahset uclusunden, az gercek hayata daha yakin seyler izle...Toradora da izlemedim desem?
Hacım ben Good Endingin 130 bölümünü 2 günde okuyup (tam o bölümde ayrılıyorlar) duygusal çöküş yaşadım bir hafta o vakitten beri okumuyorum öyle romance filan ki bu da ilk romance di
Coook sey kaciriyorsun... Hadi toradorayi salla sonunu sevmedim onun zaten de buna baslaman lazim. Biraz siyril aksion-kan-vahset uclusunden, az gercek hayata daha yakin seyler izle...
Sen o zaman Ano Hana'yi da izlemedin...Hacım ben Good Endingin 130 bölümünü 2 günde okuyup (tam o bölümde ayrılıyorlar) duygusal çöküş yaşadım bir hafta o vakitten beri okumuyorum öyle romance filan ki bu da ilk romance di
Sen o zaman Ano Hana'yi da izlemedin...
Yada aslinda hepsini izledin agladin duygusal bunalima girdin ama sert cocuga yatiyorsun burda. Tamam okey aldim mesaji, "izlemedin" sen "sarmiyorlar" seni
evet abi izledim de acik secik konusmak istemiyorum utangacim ben gereksiz triplere giriyorum zaman zaman kusura bakmiicen
kaancık sus artık ya sus ya seninle mi uğraşacağız yeter lan sus ya sussssssss:thr:
Sorun degil tamam
Ne diyon lan zümbürdük, gece gece...
kaancık sus artık ya sus ya seninle mi uğraşacağız yeter lan sus ya sussssssss:thr:
susacaksın konuya ben geldim çünkü ! :mj:
Ne diyon lan zümbürdük, gece gece...
Sorun degil tamam
Iyi listene al, kafana eserse bir ara izle. Guven tavsiyeme, hala devam ediyor zatenLannnn adama bak Ümit abiiiiii ümit abiiiiii forumu hacklemiş bu abiiiii yorumlarımı değiştirmiş abiiiiiiii!!!! İyi güldüm lan sağolasın Ama yok lan cidden izlemedim Bünye kaldırmıyor duygusal olarak mahvoluyorum
inşallah canım ya denerim ama söz veremem
Iyi listene al, kafana eserse bir ara izle. Guven tavsiyeme, hala devam ediyor zaten