joeybane61
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Şub 2013
- Puanı
- 12
Oyunda sorun ben dw den aldırıyorum sbota hotandan almıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oradan rateler 10 x gibimi duruyorÜmit Abi Rateyi de Caktırmadan 3 x falan yapsan yada hergun 10x den geriye 1x 1x diye yılbaşı gibi saysak beraber
Eksik dressleri de ekleyebilirseniz çok iyi olur. Siyah pirate dress favorim fakat oyunda ekli değil.
Speed çook önemli ağır çekimde yürüyorum deli oldum hevesim kaçtı ya pot falan sorun değil speed halledin bence şöyle bir güzellik yapın hatta 1 haftalık speed herkese verin 1 hafta koşalım dilediğimizce
Eeee? 1 haftalık verilse 1 haftalık paran cebine kalacak işte daha ne istiyorsun neden geleceğe değilde hep bi geçmişe bakma isteği var sizde benim 1m im gitti herkesin gitsin diye birşey mı var nasıl bi mantık bu. İlersi için senin de cebinde para kalacak ama olmuyor işte düşünemiyorsunKardeşim abartma speed verilsin diyorsun, o speed için cebimizden ne kadar paralar çıktı biliyor musun ?
Eeee? 1 haftalık verilse 1 haftalık paran cebine kalacak işte daha ne istiyorsun neden geleceğe değilde hep bi geçmişe bakma isteği var sizde benim 1m im gitti herkesin gitsin diye birşey mı var nasıl bi mantık bu. İlersi için senin de cebinde para kalacak ama olmuyor işte düşünemiyorsun
Neyse düşünmek istemiyorum, hatta su npcdeki sunların fiyatları da düşsün yok yok 4-5 dg itemlerin npc fiyatları düşsün, sadece bu da değil horse, kervan malları değil mi düşsün bunlar fiyatları düşsün, oldu canım..
merhabalar,
bakım günü: pazartesi 13:00 - 14:00 arası.
.
Speed çook önemli ağır çekimde yürüyorum deli oldum hevesim kaçtı ya pot falan sorun değil speed halledin bence şöyle bir güzellik yapın hatta 1 haftalık speed herkese verin 1 hafta koşalım dilediğimizce
boş muhabet yapıyorsun kardeşim kolay gelsin tartışmaya gerek yok iyi günler
Bos muhabbet yapiyorsun falan diye beni kiskirtma cekip gitme uzulme aslan parcasi speed alamiyosan aglama burda, bak arkadas demis potcuda 20 tane var ozenle, dogru kullanarak harciyabilirsin biz oyle yaptik zekani kullan sende.
Oyunun sesi kapalı olmasına rağmen yağmur yağarken çıkan yıldırım sesi aşırı yüksek bir seste kulaklıktan çıkıyor nasıl çözebiliriz bu işi bileniniz var mı?