Şu İşaretli Yer IIS Olmuyormu Kurdum Ama Açılmıyor Tıklıyom Tıklıyom Ama Tık Yok Açılmıyor
banda yardim edin windows 7 32 bit kullaniyrum IIS yok resimdeki yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu İşaretli Yer IIS Olmuyormu Kurdum Ama Açılmıyor Tıklıyom Tıklıyom Ama Tık Yok Açılmıyor
ID ve pw yazınca kalma olayıda tabiki kurulan pc den girilemiyor olması yani gm login için gm ip si belirtmek lazım
[test] login refused (GM cannot login from the PC that has not privileged ip) - 127.0.0.1
Böyle bir şey geliyor bunu nasıl ayarlıyoruz.. Add user kısmından yeni gm ekledigimizde ip kısmına hangi ip yazılıcak :S
evet. appserv sil sonra tekrar kur rest at bendede oldu öle appserv 8080 port oldugu için sonra appserv kurarken 80 kur IIS 8080 kur
banda yardim edin windows 7 32 bit kullaniyrum IIS yok resimdeki yok
kardes tamam kuruyorsun ama item buggy var oyundA?
sen bana resimli anlarim yapsanaModlar İzin Verirse Resimli Anlatım Yapabilirim .
var fixledim ama deneme şansım olmadı
sunucuyu kurduk herşey güzel ama 15-20sn sonra dc veriyor.
x-trap update sıkıntısı çekenler için modemi kapatıp açık sonrasında xtrap kalsörünü silin. başlat->çalıştır>cmd yazıp enterlayın sonrasında ipconfig/flushdns yazın modemi açın düzelir...
dc
Uploaded with ImageShack.us
bana fix halini atabilirmisn ?
DB den yapılıyor aslında karışık biraz bende fixliyemedim :S
server ımage koddan sonraki C9 nasıl geçiyoruz acaba
xtrap hatası çok kolay ben loader codladım giriyorum rahat her sw ye
İSTİYEN KİŞİLERE VSRO FİLES KURULUR VDS 5 GB RAM OLMAK ŞARTIYLA
msn: sonsuzyol_21@hotmail.com
İNANMAYAN GELSİN MSN YE KONUŞALIM
sen bana resimli anlarim yapsana
C:\inetpub\wwwroot\DBConnect.asp gir orda 123 ip yerine kendi pc adını yaz sql deki
C:\inetpub\wwwroot\DBConnect.asp gir orda 123 ip yerine kendi pc adını yaz sql deki