![]()
Şu İşaretli Yer IIS Olmuyormu Kurdum Ama Açılmıyor Tıklıyom Tıklıyom Ama Tık Yok Açılmıyor![]()
banda yardim edin windows 7 32 bit kullaniyrum IIS yok resimdeki yok

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Şu İşaretli Yer IIS Olmuyormu Kurdum Ama Açılmıyor Tıklıyom Tıklıyom Ama Tık Yok Açılmıyor![]()
ID ve pw yazınca kalma olayıda tabiki kurulan pc den girilemiyor olması yani gm login için gm ip si belirtmek lazım
[test] login refused (GM cannot login from the PC that has not privileged ip) - 127.0.0.1
Böyle bir şey geliyor bunu nasıl ayarlıyoruz.. Add user kısmından yeni gm ekledigimizde ip kısmına hangi ip yazılıcak :S
evet. appserv sil sonra tekrar kur rest at bendede oldu öle appserv 8080 port oldugu için sonra appserv kurarken 80 kur IIS 8080 kur
banda yardim edin windows 7 32 bit kullaniyrum IIS yok resimdeki yok![]()
kardes tamam kuruyorsun ama item buggy var oyundA?
sen bana resimli anlarim yapsanaModlar İzin Verirse Resimli Anlatım Yapabilirim .
var fixledim ama deneme şansım olmadı
sunucuyu kurduk herşey güzel ama 15-20sn sonra dc veriyor.
x-trap update sıkıntısı çekenler için modemi kapatıp açık sonrasında xtrap kalsörünü silin. başlat->çalıştır>cmd yazıp enterlayın sonrasında ipconfig/flushdns yazın modemi açın düzelir...
dc
Uploaded with ImageShack.us
bana fix halini atabilirmisn ?
DB den yapılıyor aslında karışık biraz bende fixliyemedim :S
server ımage koddan sonraki C9 nasıl geçiyoruz acaba
xtrap hatası çok kolay ben loader codladım giriyorum rahat her sw ye
İSTİYEN KİŞİLERE VSRO FİLES KURULUR VDS 5 GB RAM OLMAK ŞARTIYLA
msn: sonsuzyol_21@hotmail.com
İNANMAYAN GELSİN MSN YE KONUŞALIM![]()
sen bana resimli anlarim yapsana![]()
C:\inetpub\wwwroot\DBConnect.asp gir orda 123 ip yerine kendi pc adını yaz sql deki
C:\inetpub\wwwroot\DBConnect.asp gir orda 123 ip yerine kendi pc adını yaz sql deki