byelse
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2010
- Puanı
- 1
Melih Kardes Bendede O Sorun Warya PFFF CILDIRCAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Άρгĩćǿτ;1667799' Alıntı:Arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum ben bu dosyaları kurup,2-3 arkadaşımla benim kuruğum serverda takılmak istiyorum stres atma amaçlı Gm'liğin zevkini çıkarayım Bu dosyaları indirdikten sonra bunu gerçekleştirebilirmiyim ? Yani herhangi sunucu vs para vermeden . Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Dipnot: Binevi anlatmak istediğim sremu gibi ben server açıcam 2-3 arkadaşımla takılıcaz bu serverda,yani bu dosyalarla direk açabilirmiyim.
Άρгĩćǿτ;1667799' Alıntı:Arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum ben bu dosyaları kurup,2-3 arkadaşımla benim kuruğum serverda takılmak istiyorum stres atma amaçlı Gm'liğin zevkini çıkarayım Bu dosyaları indirdikten sonra bunu gerçekleştirebilirmiyim ? Yani herhangi sunucu vs para vermeden . Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Dipnot: Binevi anlatmak istediğim sremu gibi ben server açıcam 2-3 arkadaşımla takılıcaz bu serverda,yani bu dosyalarla direk açabilirmiyim.
2. PriviLeged_IP ye gir gm olarak girecek kisinin ip sinide yaz orayaArkadaslar Herşey tamam oyun sorunsuz ama 2 sorunum var.
1. Dw acık oldugu zaman mob despawn oluyor. Bunun cözümü varmıdır.
2. Kurdugum pcden gm girişi yapabiliyorum ama farklı ip den giriş yapılamıyor bunun için ne gibi ayarlar yapmam gerek. Mesela 2. bir gm olacak farklı bölgeden birisi?
kurup hamachiden hicbir para vermeden zevkli bir sekilde oynayabilirsiniz
Άρгĩćǿτ;1667862' Alıntı:yanlış anlamadıysam bu kurulumu yaptıktan sonra hamachıden arkadaslarımı alabılırım servera ?
2. PriviLeged_IP ye gir gm olarak girecek kisinin ip sinide yaz oraya
http://b1109.hizliresim.com/11/9/29/14254.png
su anda server on mu off mu ? lutfen yardım
192.168 ile baslayan ip mi yoksa googleye kendi ipmizi ögrenirken cıkan ip mi?
ON dfsfsfds
----------
Cliente Hangi İp İle Baglanıon O İpi Olcak