☺MaxiGame☻
Banlanmış Üye
kitapdaki bugun kalkması için en doğru değerler hangisi beyler birisi söylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler Map'ları Nerden Açıyoduk Bi Kaç Yer Kapalı Kalmışta Onları Açıcam Unuttum Nerden Açıldığını
Herşeyi Yaptım global manager açılıyor diğerleri açılıp kapanıyor hemen
Database/SRO_VT_SHARD_INIT --> dbo._Refregionbindaccosserver den
----------
acılmayanlara sag tıkla ozellıklerden uyumluluk sekmesıne gel uyumluluk modu var ordakı tik i işaretle alt tarafından windows 2000 i seç tamam a bas tekrar dene düzelecektır..
Yaw Arkadaşar Ben Sro Kurdum VSRO ' Oyuna Girdim Fakat İlerleyince DC Yiyorum ? Nedeni Nedir ?
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. ' Sen Yazmıssın Bunu Burda bencil olan birisi varsa oda sensin ' sw gelince bir arkadaş kurdu.Άρгĩćǿτ;1671404' Alıntı:bencilliğinden olabilir dostum serverı kurmussun hemen üstünde bi mesajım var cevap vermezsen dc de yersin fatal errorda
kendin ergensin herhalde lord-demon seni tanıyorum panik yapmana gerek yok yaşınıda biliyorum.Άρгĩćǿτ;1671406' Alıntı:senle tartışmaya girmicem saçmalıcaksın emınım,ergenlik dönemi gerginliği var tabi sen git serverinin tadını cıkar.
kendin ergensin herhalde lord-demon seni tanıyorum panik yapmana gerek yok yaşınıda biliyorum.
ne oyunu ya atıyo diye cıkdım isro girdim bota bırakdım tv izliyorum yarın bakacakmış arkadaş sorunu çözcem dedi.Άρгĩćǿτ;1671410' Alıntı:kardeşim git işine kim oldugumu emin ol bilmiyorsun.Yaşımıda profılıme girersen gorursun. ok hadi git serverında tg cıkar oyna konuyuda kapat uzatma.
Arkadaslar Bu hata neden sürekli geliyor Bir bilgisi olan varmı?
Beyler Herşeyi Yapıyorum Ama Agent Serveri Açıyorum 2 Satır Yazı Çıkıyor Kalıyor Öyle GameServer'de 3 Satır Siyah Yazı Çıkıyor Oda Öyle Kalıyor SR_ShardManager de Full Kırmızı Yazılar Çıkıyor Bağlanamıyor.
lan ergen zekalı gibi görünen ama ergen kadar olamayan çocuk selam olsun sana...
kendin ergensin herhalde lord-demon seni tanıyorum panik yapmana gerek yok yaşınıda biliyorum.