nasituygun
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 Ağu 2009
- Puanı
- 3
msn yokda faceden arkadaşlık yolladım kardeşim kabul edebilirmisin ?
face kullanmiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msn yokda faceden arkadaşlık yolladım kardeşim kabul edebilirmisin ?
Arkadaslar baslangicta item gold sp verme nerdne yapablrz level verme statu puani verme felan?
msn ni ver.[sıze=3]
server.cfg içinde
Kod:expratio "[color=#ff0000]80000[/color]" expratioparty "[color=#ff0000]120000[/color]" dropıtemratio "[color=#ff0000]10000[/color]" dropgoldamountcoef "[color=#ff0000]50000[/color]"
burayı bul. Ve kırmızı yaptığım yerleri değiştir.
örnek veriyorum rateleri x120 yapıcaksan
x120 = 120000
x50 = 50000
umarım anlatabilmişimdir
benimde 1 sorum var hotana ışınlanamıyorum
biri bana sro_vt_shard_init databasesindeki _refregionbindassocserver tablosunu verebilirmi.[/sıze]
msn ni ver.
http://i55.tinypic.com/2e4vqpt.png
SHARD VE GAME SERVERIN DB CONNECTION FAİLED!! VERMESININ SEBEBI NEDIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
oyuna girdim client değiştirdim oldu
charı nası gm yapcam ?
bloodysro client kullanKarde hanqi clientle qirdin bnde kapalı qösteryor grind road clienti haricinde olanlar
Yardım Edicek Kimse Yokmu :S
smc acınca ıd pw girince start diye bi hat averıyo kapanıyo.sorun nedir
<br>smc acınca ıd pw girince start diye bi hat averıyo kapanıyo.<br></strong>sorun nedir
Yardım edicek varmı arkadaşLar item bug npc ye item satımı resstart çekiyorum gene geliyor item girdigimde acil yardım lutfen
yaa demin sw de bisey yoqtu simdi gm chara giremiyorum s 1033 diye bi hata weriyor bi cozumu warmı bunun
<strong><br>smc acınca ıd pw girince start diye bi hat averıyo kapanıyo.<br></strong>
Bnm Sorunuma Cevap Verıcek yokmu ?
bloodysro client kullan
sayfa 230 da bu sorunun cozumu var
----------
bazi sehirleri kapatmissindir charda kapattigin sehirde kalmistir sehiri tekrar ac
----------
smc id pw dogru yazdigindan emin ol