PoweRScreaM
Aileden
win 2008 de globalı açıyorum hemen kapınıyor sorun nedir?? portlarda sorun yok
uyumluluk ayarladınmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
win 2008 de globalı açıyorum hemen kapınıyor sorun nedir?? portlarda sorun yok
PowerScream Hic Heryeri açıp Mobs Respawnı denedinmi yaratıklar cıkıp kayboluyor :S
95 den win7 ye kadar denedim olmadı :S
uyumluluk ayarladınmı ?
95 den win7 ye kadar denedim olmadı :S
sunucuda virus programı yüklü değilki
Virüs programından kaynaklanabilir hangı vırus programı kullanıyosun ?
sunucuda virus programı yüklü değilki
win 2008 yazdım okuduysan her neyse eventleri server cfg den açıcaksın ram yüksek olması gerekiyor
sunucu oldgnu blmydm.. valla blmyrm bro acılıp kapanma windows 2000 yapınca duzelıyodu normalde :S
----------
Beyler Fortress war ı yada eventı nasıl baslatıcaz
arkadaşlar petlerde ve atlarda canavar çıkmasındaki sorun downhang dan kaynaklanıyo isterseniz deneyin ya 0 yada 2 yapın
win 2008 yazdım okuduysan her neyse eventleri server cfg den açıcaksın ram yüksek olması gerekiyor
bide 1 yapmayı denesennn
----------
pekı guıld savası ıcın fortress war ı nerden accaz ?
1 yap ve sonra ata bın sonra gör gülmeyıde kes
çözümünü ö.mesaj ile link olarak gonderdım.win 2008 de globalı açıyorum hemen kapınıyor sorun nedir?? portlarda sorun yok
kardeşim eger serverınızda buglar gıderılmısse,vps yada vds ıse ROH Onlinenin eski register panelını ayarlayabılırım asistanlık karsılıgında.
Haddini bil düzgn konus.. adam gıbı bısey dedık al sana ss bı yerlerıne tıkarsın artık..
çözümünü ö.mesaj ile link olarak gonderdım.
----------
kardeşim eger serverınızda buglar gıderılmısse,vps yada vds ıse ROH Onlinenin eski register panelını ayarlayabılırım asistanlık karsılıgında.
hmm tmm k.gele
Giderildi giderilmesinede vps yok malesef.. Saol teklifin için..