Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Internet Information Services (IIS) Yöneticisi Açamıyorum Hamachi Sildim App Serveri Sildim Kurdum Gine Olmadı Kurulumu Burdaki Şekildekigibi yaptım Doğrumu Yapmışım ?
Çilem.Net - Windows 7 IIS7.5 Kurulumu ve Erişim İzinleri
Herşeyi yaptım fakat DownloadServer ve FarmManager Açamıyorum çözümü ne olabilir ?
ftp://127.0.0.1 yazdığım zaman kullanıcı adı parola istiyor ama localhost da direk girebiliyorum yardım edin artık yav
id: cert
pw: cert olması lazım file zillada ne yaptıysan artık
----------
Bilen biri hiçmi çıkmaz arkadaş yha
yaranmı war ? ' neden laf atıyon ki .Kardesim Beni Lokman Etme Yaw Ben SEnin Hangi Dilde Ne Yazıosun Ne Biliyim Arastır!
walla kardeşim yanlış yazmışım kusura bakma crest yaptım olduyokmu şu serveri kuracak bir hayırsever? 2-3 arkadaşımla oynayacam 3 gündür bilgisayar başında uğraşmaktam gözler iflas etti yardım edebilecek biri varsa lütfen yardım etsin artık
----------
id: cert
pw: cert mi yoksa crest crest mi ? videolu anlatımda crest diyor. cert de yaptım yine şifre istiyor ?
onunla alakası yok ram fazlasıyla yetiyor artıyor hattaSQL e gir sro_vt_shard dbsinde _RefRegionBindAssocServer table i bul. orda CH disindaki herseyi 0 yap duzelir