Beyler Windows 7 32 bit kullanıyorum ve chara silk yüklerken silk gelmiyor chara nedenini bilen varmı acaba User dosyasına giriyorum charın JID kodunu kopyalıyom silk dosyasına yapıştırıyom silk miktarı yazıyorum gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler Windows 7 32 bit kullanıyorum ve chara silk yüklerken silk gelmiyor chara nedenini bilen varmı acaba User dosyasına giriyorum charın JID kodunu kopyalıyom silk dosyasına yapıştırıyom silk miktarı yazıyorum gelmiyor
1 tanesi neyine yetmiyor?oyunu kurduk güzel ama 2. Game Serverde problem var. jg/dw/hotan 1. GS de constantine / samarkand 2. GS de hotandan samara geçince client loading ekranında kalıyor. 1 saat bekleyeyim 1 saat öyle kalıyor. clienti sonlandırıp tekrar açtığımda ise samarkand da başlıyor. 2 GS ile kuran yada hatayı çözebilecek olan var mı?
Hamanatra ya noldu1 tanesi neyine yetmiyor?
1 tanesi neyine yetmiyor?
şuanda bütün bugları düzelttik sadece jangandaki silahçı sorunlu onuda çözdükmü tamamdırHamanatra ya noldu
sunucuyu kuranlar bu başlıktan yol almışlar. kurana kadar buradan ayrılmayanlar şimdi hiç uğramamaktalar. bilgi paylaşıldıkça artar. zannediyorsunuz ki biz kurulumu anlatırsak bizden pay kaparlar. burada private server kurup yönetebilecek kişi sayısı belli. tipik Türk insanı hareketleri ile bir yere varamazsınız...
inan bana itemler için kimse uğraşmaz sıraları zaten başlıca bi dert...Arkadaşlar İtem Ekleme , Map Mob Ekleme Vs.. Anlayan Warsa İletisime Gecelim Beraber Birbirimiz Bircok Sey Ogretebiliriz
Su Db Editleyip Bugmugu Warsa Azaltırsak Windows Vps Satısı Yapcam
Linux Vps Satıorum Cs Server Kurabiliom (Fast Dowloand DAhil)
Kısaca Kendini Gelistircek Veya Ben Onlardan Birsey Ogrencegim Olanlar Warsa byelse@windowslive.com