cebrailg
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 Nis 2009
- Puanı
- 7
arkadaşlar saatlerdir forumu didik didik ettim ama bulamadım bu gameserveri açıyorum bir müddet sonra kandi kendini kapatıyor, chinesse hariç tüm özelliklerini kapattım server ın hala aynı yardımcı olabilecek biri varmı ?
----------
senin sorunun da benimki ile aynı onu kapatma nedeni gameserver bir süre sonra kendini kapatıyor sen farketmiyorsundur bir bak dediğim gibi olacak gameserver i açtıktan sonra alta alma hemen takip et kendi kendini kapatacak
----------
bu sorunu nasıl çözdün benim de gameserver açılıyor fert gitmiyor birde bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor
----------
butun hepsini actım sorunsuz hersey fakat smc acarken sro_gm1 hn2006 succesfly division manager connected yazıyor loadplugins tıklayınca windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bilenler varsa çözümünü yardımcı olurlarsa sevinirim..
----------
Ya yardım edicek yok mu ya xS xS
senin sorunun da benimki ile aynı onu kapatma nedeni gameserver bir süre sonra kendini kapatıyor sen farketmiyorsundur bir bak dediğim gibi olacak gameserver i açtıktan sonra alta alma hemen takip et kendi kendini kapatacak
----------
bu sorunu nasıl çözdün benim de gameserver açılıyor fert gitmiyor birde bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor