Bypass
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 30 May 2011
- Puanı
- 16
ilk önce denetim masasından iis yükleyeceksin daha sonrada iis 7.5 express yükleyeceksin bu kadar
kardeş özelden sana ulaşabileceğim bi adres verirmisin msn facebook gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk önce denetim masasından iis yükleyeceksin daha sonrada iis 7.5 express yükleyeceksin bu kadar
kusura bakma verememkardeş özelden sana ulaşabileceğim bi adres verirmisin msn facebook gibi.
Download Details - Microsoft Download Center - Microsoft FTP Service 7.5 for IIS 7.0 (x64)peki bu iis 7.5 express nerden bulucam ? sistem windows 7 64 bit link verirmisin ?
shardın çalışması için iis gereklibu iis üyelik dışında ne işime yarıcak ? serverin çalışması için gereklimi ?
win7 için epvp de bi video var ingilizce ama genede iş görüryönetimsel araçlarda iis gözüktü. şimdi ne ayarı yapmam lazım ? kısaca sölermisin. videolarda sadece xp için anlatmışlar hep.
win7 için epvp de bi video var ingilizce ama genede iş görür
win7 için epvp de bi video var ingilizce ama genede iş görür
Arkadaşlar DB Silip Yüklicek Bir Kişi Arıyorum. GM Yapıcam..
yav biri artık bir cevap versin bende insanım 4 gün oldu uğraşıyorum biri de soruna el atmadı herşeyi yaptım gameserver açıyorum bir süre işlem yapıyor ama 10-15 saniye sonra bişeyler yazıp kapanıyor birden şu soruna biriniz el atın artık. Forumu didik didik ettim ne kadar bu sorundan yakınan varsa hepsine mesaj attım bu konuyu baştan sona okudum ama bulamadım bir insanoğlu yardımcı olsun artık ne olur...
Büyük yazmanın anlamı ne idiot'musun ? 'Veer team halledeym.. tek istedim yazını küçült..