Amaterasu
Banlanmış Üye
ƒαтαℓ_єяяσя;1633328' Alıntı:
Evet kanka nerden bildin xD Kop yha![]()
knka kos koca emlakçı baban bi TV alamıomu eve hep seni rahatsız edio ben anlamıomki
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ƒαтαℓ_єяяσя;1633328' Alıntı:
Evet kanka nerden bildin xD Kop yha![]()
knka kos koca emlakçı baban bi TV alamıomu eve hep seni rahatsız edio ben anlamıomki![]()
valla ben anlamadım dosylaar yayımlanmadan once herkes diyordu kurulumu anlatcaz diye video filan yapcaz diye ama yok 2-3 kişi kurdu serveri ama hala video felan yok 1 tane var oda yarım
Usta Face'den Eklermisin Beni Ekleyemiyorumƒαтαℓ_єяяσя;1633300' Alıntı:2x TrorololDouble FacePalm beyler son durum
![]()
dosyalarında paylasılması yasaktı noldu???
[/QUOTE]açılalı nerdeyse 24 saat olmuş silinen ney ?
imha terk![]()
imha ederken pc Patlıcakbunlar 20dklık link birazdan silinecek ve kendini ihma edicek -
imha terk![]()
kardeş msn ekle furkan-96@hotmail.comarkadaslar ben bu hatayı alıyorum ne yapabilirim ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kardeş msn ekle furkan-96@hotmail.com
Arkadaşlar sr_shardmanager hata alıyorum yardımcı olursanız sevirim BİRDE BANA SERVER.CFG DE sr_shardmanager kısmını full yorum olarak yazarmısınız
bizde ekleyekmi ? :fky:
:grin
----------
ohayorum olarak bide kardeş sen ne içiyon
bayaha gafa yapmış...
yak kendini:eat:
dosyalarında paylasılması yasaktı noldu???
sen herkeze karışmak zorundamısın ?
beyler benim merak ettiğim birşey var çoğu server kurmayı falan sql yi kurmayı bilmiyor bilen hata alıor gateserverlerde global serverlerde bazı sorunlar çıkıyor acaba srx gibi ayrıntılı videolu +resimli anlatım diye bir başlık 1 hafta sonra forumda görebilirmiyiz?