Amaterasu
Banlanmış Üye
ƒαтαℓ_єяяσя;1633328' Alıntı:
Evet kanka nerden bildin xD Kop yha
knka kos koca emlakçı baban bi TV alamıomu eve hep seni rahatsız edio ben anlamıomki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ƒαтαℓ_єяяσя;1633328' Alıntı:
Evet kanka nerden bildin xD Kop yha
knka kos koca emlakçı baban bi TV alamıomu eve hep seni rahatsız edio ben anlamıomki
valla ben anlamadım dosylaar yayımlanmadan once herkes diyordu kurulumu anlatcaz diye video filan yapcaz diye ama yok 2-3 kişi kurdu serveri ama hala video felan yok 1 tane var oda yarım
Usta Face'den Eklermisin Beni Ekleyemiyorumƒαтαℓ_єяяσя;1633300' Alıntı:2x Trorolol Double FacePalm beyler son durum
dosyalarında paylasılması yasaktı noldu???
[/QUOTE]açılalı nerdeyse 24 saat olmuş silinen ney ?
imha terk
imha ederken pc Patlıcakbunlar 20dklık link birazdan silinecek ve kendini ihma edicek -
imha terk
kardeş msn ekle furkan-96@hotmail.comarkadaslar ben bu hatayı alıyorum ne yapabilirim ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kardeş msn ekle furkan-96@hotmail.com
Arkadaşlar sr_shardmanager hata alıyorum yardımcı olursanız sevirim BİRDE BANA SERVER.CFG DE sr_shardmanager kısmını full yorum olarak yazarmısınız
bizde ekleyekmi ? :fky:
:grin
----------
oha yorum olarak bide kardeş sen ne içiyon bayaha gafa yapmış...
yak kendini:eat:
dosyalarında paylasılması yasaktı noldu???
sen herkeze karışmak zorundamısın ?
beyler benim merak ettiğim birşey var çoğu server kurmayı falan sql yi kurmayı bilmiyor bilen hata alıor gateserverlerde global serverlerde bazı sorunlar çıkıyor acaba srx gibi ayrıntılı videolu +resimli anlatım diye bir başlık 1 hafta sonra forumda görebilirmiyiz?