manyaglar123
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2009
- Puanı
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel olmuş ama şimdi o k harfinin yerine geçen simgede kadının başı ve ayakları geriye doğru olsa adamda dik olsa hani K gibi olsa diyorum dahamı güzel olurdu
güzel olmuş ama şimdi o k harfinin yerine geçen simgede kadının başı ve ayakları geriye doğru olsa adamda dik olsa hani K gibi olsa diyorum dahamı güzel olurdu
paşam orjinal olsun dedim şimdi sağ sola çeksek adamı kadının başını filan bozulabilir diye böyle daha iyi olur diye düşündüm
evet oda doğru
Caner mantıklı konuştu
Aksini söyleyen yok ? olmadı da ? ^^ boşuna edebiyat yapmada da gerek yokEğer bir işte profesyonel değilseniz. Profesyonel Göremezsiniz.
Ben hakkını vermiyorlar demedim,ellerine sağlıkda uğraşıp çaba gösterip kendilerini geliştiriyorlar,çok iğrenç veya eleştiride de bulunmadım.Sadece fikrime göre bu tarz bir sitenin şuana kadar yapılan logolar çok pro değil.Google benim umrumda değil bile ^^ logosu beni hiç ilgilendirmiyor ben sadece arayacağım şeyi yazar çıkarım ^^ he bu arada,zaten googlenin logosu hiç güzel değil.Sadece özel günlerde yaptıkları şeyler çok etkileyici.
Bence çoğu arkadaş hakkını veriyor buradaki çalışmaların çoğu şirketlerin kullanacağı düzeyde zaten çoğu şirket bu kadar iyi logo kullanmıyor bile logo nun amacı çok şatafatlı birşey ortaya çıkarmak değil amacı vurgulamak dediğim gibi koskoca google nin bile logosuna baktığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..
Arkadaşlar hepinizin eline koluna sağlık gerçekten içlerinizde bu genç yaşında çok iyi şeyler yapabilenler var fakat logolar ya çok cafcaflı yada cok alakasız ben şimdi şöyle birşey düşündüm logo işini çözemeyeceğiz sanırım bu yüzden en azından banner olayını hallederiz banner cafcaflı olabilir çünkü dikkat çekmesi gereken birşey
Sloganda "Kendini keşfettir." bu resim ve sloganla sade ama göz alıcı birşey yapabiirseniz sanırım yarın akşama kadar 1 2 3 belirlenir.
bu resimdeki çalışmayı geliştirerek sadeliğini fazla bozmadan farklı birşey yapabilecek varsa buyursun
Aslinda suan disardayim son yolladigim logolar olur diye dusunmustum olmasa bile logolar yinede secilmeli diye dusunuyorum cunki ugrasarak sizin icin vakit ayiran insanlar var birde bu logolarda gayet iyi guzellik goreceli olabilir ama gosterdigimzde olumlu yorum aliyorsak bunun emegini isteriz(m) umarim bunlar bosa gitmez kolay gelsin.
Bu mesaj tapatalk 2 adli cihazdan gönderilmistir.
Konunun sorundaki yazıları okumamışsınız sanırım bu çalışmaları forumdaki üyeler değil bizim beğenmemiz gerekiyor 2. olarak kimsenin hakkını yemedim bugune kadar yememde sadece yapılan şeyleri begenmediğimizi söyledim ben logo slogan banner istedim suana kadar zaten kimse bu üçlemeyi bir arada yollamadı bunu bile bahane edebilirim ama etmiyorum evet herkes güzel şeyler yapıyor fakat suana kadar sadece 2 kişinin çalışmaları dikkatimi çekti..
Neyse sonuc olarak iptal olan birşey yok sadece koydugum resim üzerinde çalışmalar yapın dedim bunada tüyo deniyor Baştan koymam gerekiyordu fakat ortaya işte budur diyebileceğimiz şeyler çıkmayınca sade bir logo olsun oyle kalsın dedik.
Burda yazmışlar :'(Yarın devam ediyormu ? Yarın eklesek olurmu banner ? Şuan minibooktayım ve dışardayım eve gidince çalışıcam banner üzerinde.
Süre 17 ağustos Cuma Gecesi bitecektir.