FireLeader_
Banlanmış Üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah temennimiz o yönde fakat sabahtan beri bekliyoruz.Bunun önlemini o alır emin olabilirsin.
İnşallah temennimiz o yönde fakat sabahtan beri bekliyoruz.
Bende oyuna başlamayı düşünüyorumda build olarak ne önerirsiniz ? Normalde eu oynarım hep ama burda ch biraz daha ön planda sanırım resimlerden gördüğüm kadarı ile
Bende oyuna başlamayı düşünüyorumda build olarak ne önerirsiniz ? Normalde eu oynarım hep ama burda ch biraz daha ön planda sanırım resimlerden gördüğüm kadarı ile
Chin charların skilleri nasıl bütün buildler açılabiliyormu , oyundayım şuanda pvp alanında dolannıyorum kime tıklasam bütün buflar basılı ? Eğer hepsi açılıyorsa euda öyle birşey varmı ? Google amcaya danışdımda bilgi bulamadım bununla ilgili
fire-light-cold hepsi tek birine bastığında üçüde upluyor
O etkinlik 16 nisanda bitmiş olması lazım sanırım geç kaldınBeyler bende gelmek istiyorum ama şu endişem var sp sıkınıtısı @Captain Meta, adlı arkadaşın yaptığı konuyu okudum FGW Görevi 200k sp falan diye bahsetmiş konuda bir yardımcı olurmusunuz
Beyler bende gelmek istiyorum ama şu endişem var sp sıkınıtısı @Captain Meta, adlı arkadaşın yaptığı konuyu okudum FGW Görevi 200k sp falan diye bahsetmiş konuda bir yardımcı olurmusunuz
O etkinlik 16 nisanda bitmiş olması lazım sanırım geç kaldın
bende başlamayı düşünyorum ama zor geliyor kasması.