Npcn sunucuyu bu sse yı mı kurcan kurr kurr oyuncular bol bol ansın senı cok berbat dosyalar gece rahat uyuyamassn valla
uyku ilacı alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Npcn sunucuyu bu sse yı mı kurcan kurr kurr oyuncular bol bol ansın senı cok berbat dosyalar gece rahat uyuyamassn valla
Acc Nasıl alıcaz arkadaşlar bir yardımcı olun
----------
işe gideceğim kardeşim team ver hemen özelden gitmeden 5 dk halledeyim sana
----------
edit: sorun çözülmüştür.
Katy Pery YARDIMLARI İCİN TESEKKÜRLER O OLMASA YAPAMAZDIM SIMDI SW I ACTIM OYNUYORUM
Rica ederim kardeşim şu acc almayıda öğreneyim video çekeceğim herşeyini
nerenı sıktı bu eğer şu hatayı cözersem sunucu alıcam . lütfen yardım run time hatası alıyorum açarken.
tabıkıde kıyaslanamz arkadas doğru soyluyor sse VSRO 'nun yanından bıle gecmıyor sse tam bır acemı ısı ne bır geleceğı var nede zevkı değıl 50 kısı tek kendınız bıle oynayamssnz bosuna kuslar gıbı cırpınmayın burda sse kurcam da sw accm dıye değerlı vaktınıze yazık ec sro korun ramı ollmayanlar zsc kurum black rogue deneyın sse ye bulasmayın1: Run time Hatası Ya ip den olur yada sw isminden ' yada account.cfg ' içindeki mp hp attackları çok yazarsan
2.SSE VSRO İle Kıyaslanamaz Bile !
3.Bilip Bİlmeden Konusmayın Yok Ugrasılmaz falan diye
4.Excell İndirmenize gerek yok ' id pw için denemedim ama denersem diğer bildiklerimide yazarım.
Aynen :SKusura bakmayın yadırgamıyorum ama gerçekten zaman kaybı bu dosyalar
Sen ne piyassından bahsediyorsun ? onu anlayamadım hala ben adamlara server kurma imkanı sagladım sen neyin derdindesın kardeşim ?Açmayı bilmediğimi nerden çıkardın ya
Sadece bu kadar düşük projelerle bu piyasada şimdi bir yere gelemezsin bundan bahsediyorum.
Sen ne piyassından bahsediyorsun ? onu anlayamadım hala ben adamlara server kurma imkanı sagladım sen neyin derdindesın kardeşim ?
yapan yapıyor.Ne fursatı dostum bu dosyalarla değıl sw acmak acık bı sw de movıa bıle kesemessın ne adam gbı oyuna gırılıyo nede kuruluyo kurmayı bılmeyenımı kalmıs 2 ıp değıstrdın mı kuruluyo ıste nesını kucaz yanı kurck bısy yok cocuk oyuncağa ama olmuyoooooorrr
yapan yapıyor.
----------
4.4 /paylasıcam. sorunlar fix.