ykmert54
Kendiminkini unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ykmert54
Bende problem yok ? Client aynı atması imkansız. İlk açarken atıyor sadece.
Evet seymen dediğin gbi ama item malldan bişey alınca atıyor sonra oyuna girince düzeliyor bunu fixleyebilir msn? ne alırsak önce bi atıyor sonra sıkıntı olmuyor
Bende öyle problemler yok. Arada sırada oyundan attığı oluyo item alırken ama nadiren yapıyor buda playsro client yüzünden çözümünü bulamadım.
Db gercekten cok ıyı suan deneme fırsatı buldum kurup denıyorum paylasım ıcın tesekkurler bıkac sorun var ama ıtem malldan bısy alınca atıyo roc dres fln aldım once atyo sonra duzelıyo farklı bı clıent kullanmak lazım play sro clıentınde sorun var bence ıtem ıd lerınede bı bakcam brazdan.
Dediğinden birşey anlamadım Map'lerde sadece Jangan açık SRO_VT_SHARD'dan RefRegionAssocServer miydi neydi oraya girip açacaksın mapleri.db de kapalı olan dw roc filen açtım ışınlanmıyor açtığım yerlere yardım
açıyorum ama oyunda giriyorum dw ışınlanıyorum now loading hiç dolmuyor .
Önemli Olan Data ile media ) fakat dosyaalarda sorn var galıba 1. lınk ındırdm bu sorunu verdi 2. alternatif denedim aynı hatayı alıorm fakat baska wınrarlara bakıorm kendı wınrarımdamı sorn var baska dosyaları acıor neyı denedıysemmediayı uplayabilir misin