Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alternatif link zaten son hızla indiriyor. Ondan farklı bir alternatif koymadım.Dosyaları indiremeyen pm atsın link veririm.
s.a Kara kardeşim öncelıkle çalışman için tebrik ediyorum.Kısaca ama yardımınıza ihtiyacım var bunları ındırıp kurcamda daha önce hiç server kurmadım bunları ındırdıkden sonra başka hangı dosyalara ihticacım olacak mı ? nedir nasıl yapılır yardım edersenız sevinrim cunku bu konu hakkında hiç bilgim yok ama nasıl pvp server kurulur anlatımı varsa yapabılırım sımdıden çok teşekkurler
TeşekkürlerTabiki alıp kullanmanda herhangi bir problem yok.
Önemli değil.Teşekkürler
Anlatılacak kadar kolay bir işlem değil youtube'ye Vsro server kurulumu yaz bir tane video çıkıyordu. Onu izleyerek yapmaya çalış.
Gerekecek tabiki.
Tüm Kurulum Filesları ve Araçları (İndirme Linkleri)
Bu konudaki Server Files ve diğer dosyaları indirmen gerekecek. Zaten videoda yazar ne indireceğin onları indirirsin.
1 bile bu kadar güzelken 2 de bizi ne gibi süprizler bekliyor merak ediyorumÖnemli değil.
V2 geliştirilmeye devam ediyor.
Önemli değil.
V2 geliştirilmeye devam ediyor.
kara deviller sorunlumu takıorm ama calısmıor
Adam daha iyi oluyosanırm White Knight Bınek olarak eklemısın de ustundekı adam kaybolmuomu?
DJJ sınde bırlesıkmı gosterıo eger oyleyse o adamı kaybedebılırım
cevap pls