Yeni üye olduğum için imzalar gizli içerik göremiyorum bi de sen vur forum eksik olma
dur atıyım knk, benim kedim
----------
tokyo ghoul izlesemmi iyimidir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni üye olduğum için imzalar gizli içerik göremiyorum bi de sen vur forum eksik olma
dur atıyım knk, benim kedim
----------
[/COLOR]tokyo ghoul izlesemmi iyimidir?
Cok fazla oneri geldi etraftan izlemem adina, baya ovuyorlar. Listemde odadur atıyım knk, benim kedim
----------
tokyo ghoul izlesemmi iyimidir?
Hem sao hem tıp ortak noktamız ona gönderme yapmış arkadaş ^^ Ama birleşirsek seni ezeriz kaancım Bu arada unutmadım ikinci dönem gelicem bu ara finaller var [MENTION=42159]KaoZ[/MENTION] Final çıkışı da direk eve gidicem inşallahAccelerator un efsane gülüşü için bile izlenir izlemeyen izlemeli saglam karakterleri var seri sağlam olmasa da
Ygs ye değer verdiğin kadar lys ye de önem ver, ygs iyi geldi benim sonra 2 ye katladım onu lysde, ikiye derken X sıralamasından 2X'e düştüm lys yi iyi bilmediğim için. Ayrıca ygs de konuları hallettikten sonra geriye sadece deneme çözmek ve tecrübe kazanmak kalıyor eğer konulardan eksiğin varsa tamamla sonra da deneme aban ^^ Ayrıca DRRR!!! sezon iki geliyorrrrr çok yakındaTip mi taktik verebilir misin biraz 135 e takildim kaldim artmiyor
Dipnot: mutlu yıllar maxigame ahalisi
Ygs ye değer verdiğin kadar lys ye de önem ver, ygs iyi geldi benim sonra 2 ye katladım onu lysde, ikiye derken X sıralamasından 2X'e düştüm lys yi iyi bilmediğim için. Ayrıca ygs de konuları hallettikten sonra geriye sadece deneme çözmek ve tecrübe kazanmak kalıyor eğer konulardan eksiğin varsa tamamla sonra da deneme aban ^^ Ayrıca DRRR!!! sezon iki geliyorrrrr çok yakında
Merak etme şekerim bir kurul 3.5 ile cepte Diğerinin de ilk notu AA finali kaldı bir Sorunsuz kapatıcam dönemi inşallahEzeriz !? Sen once kurula odaklan yavrusu, sonra bahane istemem.
Tesekkurler insallah sonum seninki gibi olur hüzünlendim yeni yıl falan geçen yıl ne mutluydum bu zamanlar son dakikalarda bile test cozdum ne hallere düştük iyi mi
Ohoo konusu hakkinda bisiler soylendi mi gecen sezon guzel bitmisti aslinda yazilan yüz küsur doujinshiye dayanamayip devam kararı aldılar kesin
Yazıcam sana merak etme Sen sonucu değil bu çocuk baskın basanındır diye gelince napıcam diye düşünBekliyorum yavrusu sonucu
Sttr cekicem geri yollucam, ne ugrasicam lan :dYazıcam sana merak etme Sen sonucu değil bu çocuk baskın basanındır diye gelince napıcam diye düşün
Vayyy senin yolun cerrahpaşaya düşer boğaz ağrısıyla gelirsin böbreğini söker gönderirim sonra görürsün
Sttr cekicem geri yollucam, ne ugrasicam lan :d
Bidane yetiyor bana sorun yok, basimin gozumun sadakasi olur o aldigindaVayyy senin yolun cerrahpaşaya düşer boğaz ağrısıyla gelirsin böbreğini söker gönderirim sonra görürsün
Bidane yetiyor bana sorun yok, basimin gozumun sadakasi olur o aldiginda
Yanlis muhendisle ugrasiyorsun be yavrusu, salarim ustune 2-3 chimera karismam sonrasina