kafana göre hareket yapma programa sadık kal yazılanları iyice okuDambılı kaldırıp indiriyorum işte 150 defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafana göre hareket yapma programa sadık kal yazılanları iyice okuDambılı kaldırıp indiriyorum işte 150 defa
Yaw ben o kadar yapamam sadece kol kasını geliştirmek istiyorum sonra 3-5 şınav çekiyorum o kadar.
kafana göre hareket yapma programa sadık kal yazılanları iyice oku
çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar,var mı gelişme
Hyr neden alamıyasın alırsın tabi ki ayrıca çokta zayıf değilsin.
Dostum sen anlıyosun heralde. Sanırım ben ektomorf vücut tipine gidiyorum. Boy 176 kilo 64 civarı yani zayıfım ve kollar ince ama belden aşağası kalın. Kilo alamazsın diyolar nette doğrumu?
Hyr neden alamıyasın alırsın tabi ki ayrıca çokta zayıf değilsin.
Mesomorf olamayacağın nerdeyse kesin ama,kendine göre fit durabilirsin.Şuanda ideal kilonda değilsin,yaklaşık 70-75 kilo idealin.Sana verebileceğim tavsiyeler klasik şeyler beslenmene dikkat etmen,sporunu düzenli yapman ve düzenli uyku.Ama ek olarak şunu söyliyeyim eğer egzersiz yapıyorsan aldığından fazla kalori harcama,kardio hareketlerini azalt ve dumbell çalışmalarında az kiloyla çok tekrar değil çok kiloyla az tekrar yap.(örn. 5kilo ile 15 yapacağına 10kilo ile 7 yap.) vs vs...
Dostum sen anlıyosun heralde. Sanırım ben ektomorf vücut tipine gidiyorum. Boy 176 kilo 64 civarı yani zayıfım ve kollar ince ama belden aşağası kalın. Kilo alamazsın diyolar nette doğrumu?
Mesomorf olamayacağın nerdeyse kesin ama,kendine göre fit durabilirsin.Şuanda ideal kilonda değilsin,yaklaşık 70-75 kilo idealin.Sana verebileceğim tavsiyeler klasik şeyler beslenmene dikkat etmen,sporunu düzenli yapman ve düzenli uyku.Ama ek olarak şunu söyliyeyim eğer egzersiz yapıyorsan aldığından fazla kalori harcama,kardio hareketlerini azalt ve dumbell çalışmalarında az kiloyla çok tekrar değil çok kiloyla az tekrar yap.(örn. 5kilo ile 15 yapacağına 10kilo ile 7 yap.) vs vs...
5 sana idealdir sonra sayısını arttırırsın setle beraber paylaştıgım programı ve yazıyı iyice oku bol şans.O zaman ilk olarak 5kg ile başlayayım. Netten arayım bulursam siparişi veririm.
5 sana idealdir sonra sayısını arttırırsın setle beraber paylaştıgım programı ve yazıyı iyice oku bol şans.
Göğüs yayı etkilidir daha çabuk ısınır tek taktik sıkarken hızlı salarken yavaş yani yorulması önemli olan fazla yapman değil.Dostum ben önceden almıştım göğüs yayı var çok iyi faydasının olduğunu söylüyorlar bilgin varmı? Daha hızlı sürede gelişim sağlıyormuş
beyler kilo alınıyor kesinlikle ben 68 kiloydum 75 oldum ama tabi sadece kol çalışarak olmaz karın kasıda çalışın
Ek olarak Karbonhidrat alıcaksın
Ek olarak besin aldınmı? Bende 58 kiloyum 70 olmam lazım bıktım artık