O zaman edx loader ayarlarını bir kontrol et.aga herşeyi yaptım oyunada girdim ama botta charın ismi yazmıo bide skilelr gözükmüo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman edx loader ayarlarını bir kontrol et.aga herşeyi yaptım oyunada girdim ama botta charın ismi yazmıo bide skilelr gözükmüo
şöyle bi hata alıyorum daha en başta run sror hackshield i çalıştırdığımda
herşeyi gösterildiği şekilde yaptım ama run srorhacksheild.bat çalıştırınca launcher açılıyor fakat start gelmiyor oyun kapalıymış gibi uyarı geliyor doğrudan launcher i çalıştırsam da start gelmiyor ve loader dan oyunu açıp ibot açınca da oyuna girince bir kaç dakika içinde dc yiyorum sorun ne olabilir
----------
aynı hatayı alıyorum bende çözümünü bulamıyorum hiçbir yerde yardımcı olabilecek yok mu
Bilader Sorun en başta media pacher çalıştırıyorum pach now filan yapıyorum. ondan sonra Run sror hacksheld açıyorum oyun doğrudan kapalı gözüküyor. Yani hata en başta var benim ıphs 192.168 olarak gözükmüyor resimdeki gibi bu ve değişik ip lerde iphs numarası veriyor .. benim sadece bu iphs yerinde takılı kalıyorum nasıl yapıcam ..r_iphs ve r_version u güncelleyin yukarıdaki gibi sonra tekrar deneyin.
Resimdeki örnek zaten sende ip ne gösteriyorsa onu yazıcaksın!Bilader Sorun en başta media pacher çalıştırıyorum pach now filan yapıyorum. ondan sonra Run sror hacksheld açıyorum oyun doğrudan kapalı gözüküyor. Yani hata en başta var benim ıphs 192.168 olarak gözükmüyor resimdeki gibi bu ve değişik ip lerde iphs numarası veriyor .. benim sadece bu iphs yerinde takılı kalıyorum nasıl yapıcam ..
Ben silkroadı bıraktım hala çalışıyor mu bilmiyorum!bu bot hala çalışıyor mu ben herşeyi teker teker yaptım ama tam loading kısmında sror ye gireken ibot çalışmayı durduruyor ve oyuna giriyor ama adamlar filan gözükmüyo hiç 2 dk sonrada dc alıyorum nası çözeriz? windows 7 kullanıyorum
O zaman ips ve versionu güncelle.dune kadar calisiyordu bugun karakteri secer secmez oyundan atiyor son guncellemedn sonra
O zaman ips ve versionu güncelle.