gamecerenimo
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 Mar 2010
- Puanı
- 0
bi arkadas hs server kurarsa gireblrz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya clientless içn napmam lasm :SS
Ordaki Ayarların Hepsini Yapın Sorunsuz Çalışıo İyi Okuyun Konuyu + Arkadaki Clientin Kasmaması İçin Görev Yöneticisi > SRO_Client (Arkadaki Clienti Seç ) > Sağ Tıkla > Öncelik Ata > Düşük Seç Pz Eskisi Gibi Kasmaz Clientsiz Girenler İçinde İbot Klasörünün İçinde Bi Dosya Var iphs.ini içerisine 10.160.162.190 Yaz Sadece Clentsiz Giriceksen Hsserver Kullanmana Gerek Yok Ama Clientlide Açıkcaksan Char KEsinlikle Hsserver Kullanıcaksın ....
Çok İyi Bir Anlatım Olmuş Teşekkürler..
Bu Arada Yorumlarda Clientless ( Clientsiz ) İçin Verdiğiniz Ip No Ları İçin Herkese Teşekkür Ederim ...
iphs nin içine 10.160.162.190 yazdım kaydettim ama clientsiz modda yine 2dk sonra dc...
O Ip Artık Çalışmıo Kardeşim Sen Kendi Hs Serverini Kur Ayarları Doğru Yaptığında Dc yok
yav ben hs server kurdm sro felan açılmadı launch sro diyince hackshield açıldı açılı kaldı ama hala clientless full dc ve bende ayrıca hsip bende 192.168 ile devam ediyor yani local ip. öyle 10.160... gibi nasıl olacak birde ala dc yiyorum dediğim gbi sro açılmıyo hs server da hackshield açlıyo sdece
NOT: clientless açıyorum
ben bu hs servere launc diyorum karşıma o küçük ekran geliyor ama gerisi gelmiyo
bi yardım edermisiniz?
(media patcher ile patch yaptım cutomu seçerek)
şimdiden çok teşekkürler....
Clientlesstede dc yiyormu çok?
Hs hep dc veriyor yani oyun normal ama HS dc verdiğinden 2. char açılamıyor
İlk Önce Hsserver Ve Media Patcher i Tekrar Silkroad Klasörüne At Media Patcher İle Tekrar Patchle Sonra Aşağıda Anlattığım Adımları İzle
İbot.exe Yi kısayol Oluştur Sonra o Kısayola Sağ Tıkla > Özellikler De Orda Pencere Önüne Geldiğinde Seçili Bi Yazı Olucak Onun Sonuna Boşluk Bırak > LS:0 dan 4e kadar Bi Sayı Yaz Eğer 2 Chara Aynı Sayıyı Yazarsan Dc Yemeye Devam Edersin Her Char için Farklı Bi Sayı Yaz..