Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır yaw oyuna alınca chara girince 5 dk sonra dc yiyiorum
silkroad açılırken dikdörtgen logo gelirken dc veriyorsa ibotun masaüstüne aldığın kısayoluna sağ tıkla özellikler seç hedef satırında en sona LS, LS:1, LS:2, LS:3 ya da LS:4 kodlarından birini ekle. sonra botu aç devam et.
sroyu sadece kendi launcherinden açacaksan ph media patcherde default seçiliyken patch tıkla tamamdır açabilirsin.
Dostum herşeyi yapıyorum ama 'Error' hatası alıyorum.
Buyur Kardeşim ..
----------
PAtch uygularken Custom Diyip uygula
aynı sorun bendede var, bu sorunu çözen varmı acaba?
----------
aynısını yapıyorum gene çalışmıyor, diğer makinamda xp var sorunsuz giriyor ama bunda win 7 yüklü bunda hata veriyor.
Hs serwer is busy or down! ibotta bu çıkıyor çözümü nedir acaba bilen varmı?
benımkıne cevap vermedn hala kardesım.
Görev Yöneticisinde cmd.exe varsa kapat.windows 7 home premium kullanıyorum herşeyi apıyorum ancak Run Hackshield.bat dosyasını çalıştırdıgımda unable to access jarfile Hackshield.jar hatası alıyoru siyah ekranda ne yapabiliriz bu konuda yardımcı olursanız!!!
anlamadım arkm yani dediginden . kıme dedigin bellı degil ki. alntı ile gostersen hemen bu ne aqresiflik .
konuyu Türkçe ve anlaşılır yazdığıma eminim. Hayır öyle değil diyorsan bot kullanmanı önermem.